Jinfo tour

JinfoTours.ro

duminică, 24 mai 2009

...Aproape perfect






Internetul reprezinta o sursa nelimitata de informatie si, de asemenea, cea mai ieftina cale de comunicare. Iata de ce este accesat zilnic de milioane de persoane. Daca nu ai prejudecati ai sa auzi un copil de 3-4 ani spunandu-ti ca merge sa vorbeasca pe net cu prietena(prietenul) ca ii este dor, sau sa se vada pe net. Nu vad de ce acest lucru ar parea ciudat la ei cand il fac si oameni de varsta a treia. Avand in vedere ca este o cale ieftina de comunicare,internetul a devenit o punte de legatura intre oameni.



Evident a devenit si un loc in care multe persoane stiu sa isi ascunda adevarata identitate, din pacate. Este locul ideal pentru cei care vor sa para altcineva decat ei insisi. Poate fi locul unde se creaza o imagine asa cum multi si-o doresc, cu totul diferita de realitatea in care traiesc.



Trebuie spus ca in acest loc gasesti si colaboratori in domeniile pe care le cauti si daca stii sa ii respecti si sa le intorci serviciile, vei putea colabora cu ei mult timp. Si...aici poti sa-ti gasesti prieteni cu care sa faci schimb de informatii din domeniile care te preocupa, sa discuti cu ei multe dintre intamplarile zilnice, sa te sfatuiesti cu ei sa te bucuri si sa te intristezi, dar atentie ... prietenul virtual care este...aproape perfect, nu te poate fi langa tine cand ai nevoie, nu te poate strange in brate sa te consoleze sau sa te felicite s.a.m.d. Tocmai de aceea e aproape perfect si ti-l poti imagina cum doresti si in lumea pe care o doresti.



Prea bine...e frumos, dar realitatea in care traim e putin...diferita. Si e adevarat, prietenii ni-i alegem singuri, deci nu putem invinui pe nimeni daca dam rateuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu