Jinfo tour

JinfoTours.ro

duminică, 7 iunie 2009

Chemare sau cantec...


Florile de tei arunca parfumul lor in aerul cald al noptilor de vara. Miresmele lor invaluie natura insotind spiritele nevazute ce o ocrotesc.

Sunt deosebite vechile mituri ce ne amintesc de legatura ce o avem cu elementele naturii. Poate cei din vechime stiau mai bine sa pretuiasca aceasta legatura. Fiecare vietate din natura reprezenta o semnificatie pentru cei din vechime. Pacat ca lumea moderna incearca sa le ignore si sa le dea de o parte. Ciclul vietii ramane mereu acelasi.

Poate mai mult decat altii, vechii indienii ,ce populau intinderile continentului american, se identificau cu elementele naturii in care,credeau ei,urmeaza sa intrupeze dupa ce isi sfarseseau viata de om. Plante, pasari, animale toate aveau o semnificatie pentru ei. Barbatii, in majoritate, purtau semnele animalelor. Unul dintre cele mai venerate era lupul.
Recunoscut pentru tenacitatea lui, pentru spiritul de de a se intergra in societate si mai ales pentru fidelitate. Este stiut ca lupii sunt fideli perechii alese pana la sfarsit. Lupul este unul dintre putinele animale ce stau alaturi de perechea ce si-o aleg pana la sfarsit. Putin sunt oamenii ce se pot asemana lor. Si sunt deosebiti si pentru felul in care isi cheama perechea sub lumina lunii pline. Pentru ca urletul pe care il inalta in lumina ei poate fi considerat un cantec de iubire sau o chemare. O chemare pentru sufletul pereche sau un cantec de biruita ca l-a gasit.
E adevarat ca si in lumea lor, ca si in a noastra, unii nu reusesc sa se gaseasca pentru ca nu le place ce au aproape. Se mai intampla...


Pentru prietenul meu Wolf Lone










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu