Jinfo tour

JinfoTours.ro

luni, 29 iunie 2009

Ce trebuie sa faci pentru un zambet?






Fiecare vara incepe ca un cantec.Toata lumea se bucura si asteapta zilele insorite pentru plaja si plimbari prin parcuri..,dar mai ales pentru concedii. Pentru ca trebuie sa recunoastem toata lumea viseaza la concedii chiar daca munca ne « omoara » mai mult sau mai putin...e criza... Sa recunoastem, toata lumea viseaza la vacantele din copilarie.
Oricum luna care se incheie debuteaza cu o sarbatoare pentru copilarie. Toata lumea incearca sa-i faca fericiti pe copii si cu acesta ocazie cresc vanzarile in toate raioanele pentru ca , in definitiv, atata timp cat avem parinti suntem copiii cuiva si 1 Iunie poate fi o sarbatoare si pentru noi... Am privit cu atentie in acest an cat de preocupata era toata lumea sa le ofere daruri cat mai sofisticate copiilor, parinti care isi faceau adevarate probleme ca nu gasesc ceva deosebit pentru copilul lor ; am vazut si oferta din media cu posturile gratuite pentru copii si colectia oferita de ziarul Adevarul, ce-i drept la ultima nu a fost prea mare tirajul ( am auzit plangeri) si totusi... cata lume s-a intrebat ce poate face fericit un copil de ...ziua copilului. Ati fi surprinsi ca in lumea noastra moderna si plina de fite copiii se multumesc cu putina atentie din partea celor pe care ii considera prietenii lor mai mari. Nu darurile teribile ii bucura ci faptul ca sunt ascultati. Sa stiti ca un copil caruia ii oferi o ora din timpul tau si o mica ciocolata va fi mai fericit decat daca ai sa-i oferi o jucarie sofisticata si sa te scuzi ca timpul prea pretios te impiedica sa stai de vorba cu el.
Si atunci te intrebi : Ce trebuie sa faci pentru un zambet ? Nu mult , foarte putin. Trebuie sa inveti sa asculti si vei primi ce-l mai frumos zambet si vei face un copil sau mai multi...fericiti....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu